HR Officer

 • Vilvoorde
 • Management et services de support

Stak je een diploma HR, menswetenschappen of psychologie op zak? Of heb je intussen al enkele jaren ervaring in rekruteringen? Ben je een echte ‘mensenmens’ die (ontluikend) talent herkent? Spring je vlotjes om met Jan en alleman, en ken je de ins en outs van de arbeidsmarkt? Join G4S!

G4S is de nummer 1 in geïntegreerde beveiliging. Die toppositie hebben we te danken aan onze kanjers van medewerkers – voor en achter de schermen. Want de juiste mensen op de juiste plek, die maken het verschil voor onze organisatie, onze klanten én zichzelf.

Jouw rol als HR Officer? Talent vinden en binden voor de Vlaanderen.

Een kolfje naar jouw hand:

 • Je hebt een nauw contact met het operationeel management om een duidelijk beeld te krijgen van de gezochte profielen;
 • Je stelt vacatureteksten op. En je verspreidt ze via de beste kanalen – the usual suspects én creatieve wegen;
 • Je selecteert kansmakers op basis van cv, interviews, (psychotechnische) testen ... Na hun opeiding zorg je dat deze kandidaten instromen voor een van onze openstaande vacatures;
 • Je stelt de geselecteerde kandidaten voor aan het operationeel management;
 • In het G4S Career Development Center help je om ons potentieel in kaart te brengen: een vijver vol talent, klaar om opgevist te worden.
 • Ook voor algemene hr-projecten – van tevredenheidsonderzoek tot employer branding – kunnen we op jou rekenen.

Ce que nous recherchons

Talent herkennen en klissen is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch heb jij alle troeven in handen om het waar te maken:

 • Je bent een open gesprekspartner en een vlotte prater in het Nederlands eventueel ook in het Frans. English as well? That’s a big plus!
 • Je hebt bij voorkeur een bachelor of master in een menswetenschappelijke richting (Psychologie of HRl) of reeds enkele jaren ervaring binnen rekrutering.
 • Zelfstandig aan de slag gaan? Helemaal jouw dada! Jij hebt aan één woord genoeg om je plan te trekken.
 • Jouw werkplek is het kantoor in Wommelgem of het hoofdkantoor te Vilvoorde en telewerken is eveneens een mogelijkheid.

Ce que nous offrons

Je rekent op een job in een stabiele omgeving met werkzekerheid, prima loonvoorwaarden en fijne extraatjes zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, enzovoort. Maar bovenal bieden we jou kansen om voortdurend bij te leren en te groeien in een multinational die zijn talent koestert.

Bij G4S geven we om onze medewerkers. Sociaal contact, diversiteit en teamwerk zorgen voor een boeiende werkomgeving. Ook krijg je de mogelijkheid om een deel van je takenpakket van thuis uit te realiseren. Je krijgt ook alle tools om efficiënt te werken, inclusief een digitaal platform voor je planning, vakantieregeling, enzovoort.

Ook je welzijn ligt ons na aan het hart. Daarom dagen we jou uit om mee te doen aan onze vier challenges. Als we die samen bereiken, doet G4S zijn duit in het zakje voor vier goede doelen.

Maak kennis met enkele collega's: https://vimeo.com/574903783

Saisissez votre chance

Postulez maintenant