Public guard l Stadsfeestzaal & Grand Bazar 

  • Gardiennage
Voor onze klanten Grand Bazar en Stadfeestzaal in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Public Guard.

Als Public Guard werk je op openbare plaatsen waar veel mensen komen: supermarkten, winkelcentra, handelsbeurzen, sportevenementen, culturele of artistieke evenementen in overdekte hallen of in de buitenlucht, winkelstraten, … We leiden je op om op een vriendelijke maar vastberaden manier de beveiliging te verzorgen en logistieke ondersteuning te bieden. Je observeert de omgeving en beperkt alle veiligheidsrisico's die met grote menigtes gepaard gaan. Bovendien zorg je dat saboteurs, vandalen en dieven geen kans krijgen.

Zowel het personeel als de klanten kunnen bij jou terecht met vragen en opmerkingen. Ook laat je de mensenstromen op verschillende manieren vlot verlopen: door de klanten te ontvangen en begeleiden op plekken met meerdere ingangen, door het personeel te controleren en door de verkeersstroom en de parkings in goede banen te leiden. 

Ce que nous recherchons

- Je beschikt, bij voorkeur, reeds over het attest van de opleiding bewakingsagent (wet Jambon);
- Je kan vlot met een computer werken (Office pakket);
- Je bent bereid om te werken tussen 6u en 22u 7/7
- Je hebt een rijbewijs en een eigen wagen om je naar de post te verplaatsen;

Ce que nous offrons

- Contract van onbepaalde duur;
- Een doorgedreven trainingspakket, meer dan de wettelijk verplichte opleidingen; 
- Afwisselend werk in een aangename sfeer;
- Correcte verloning (categorie SB);
- Een persoonlijke aanpak; 
- De kans om in de eigen regio te werken;
- G4S geeft om haar medewerkers en zet zich in voor het goede doel: we stimuleren een gezonde levensstijl via ons Vitality For You - programma waar onze collega's elkaar uitdagen via sportieve challenges en de G4S stars worden voorbereid op de uitdaging van hun leven (kwarttriatlon). De opbrengsten gaan naar Beyond The Moon;
- G4S zorgt voor waardering en dankbaarheid onder collega's. We communiceren via ons onlineplatform G4S For You en krijgen leuke kortingen via Benefits@work.

Saisissez votre chance

Postulez maintenant